Nederlands Engels Duits Frans

Sponsoring Stichting NOP

Stichting NOP

Doel Stichting Nederlandse Opvangcentrum voor Papegaaien (NOP)
Het doel van de stichting NOP is het opvangen en verzorgen van allerlei soorten papegaaien. Ook probeert de N.O.P. mensen bewust te maken over de zorg die de aanschaf van een papegaai met zich meebrengt, zodat, hoopt de stichting, er minder mensen een papegaai zouden kopen en vervolgens weer wegdoen omdat ze niet goed hadden nagedacht over de zorg die het dier met zich meebrengt.

Vaak komt het voor dat mensen een papegaai aanschaffen maar onvoldoende zorg kunnen besteden aan de papegaai. Ook komt het voor dat de papegaai de mens overleeft. Een papegaai kan namelijk een leeftijd bereiken van 50 jaar.

Omdat de mens vaak gehecht is aan de betreffende papegaai wil men dat de papegaai een goede oude dag heeft. De stichting NOP kan deze dieren daarom onder goede omstandigheden en met de juiste zorg opvangen.

Doelgroep
In 2015 wil de stichting NOP weer actief naar buiten gaan treden . Zij zullen in 2015 opzoek gaan naar nieuwe sponsoren en donateurs. Mensen die een papegaaien komen brengen worden automatisch donateur en kunnen hun papegaai het hele jaar komen bezoeken. Ook zullen de donateurs welke donateur waren bij de oude stichting actief benaderd gaan worden. Ook bezoeken scholen het park. De scholieren krijgen dan uitleg over onder andere de leefomgeving van papegaaien.

Werkwijze
Op het park werken veel vrijwilligers. Deze komen werken bij het park in samenspraak met de Gemeente Veldhoven. De donaties en sponsorgelden zullen enerzijds besteed worden aan de opvang, verzorging en welzijn van de papegaaien en anderzijds voor de informatieverstrekking.

Gegevens stichting:
Stichting NOP
Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven

Bestuurder:
Dhr. Richard Loomans

Overige gegevens:
Rekeningnummer: NL27ABNA0564835633
RSIN: 8526.73.966

De mogelijkheden

Om het u makkelijk te maken hebben we twee mogelijkheden voor u uitgewerkt;

Optie 1: Één A4 bord in onze huisstijl met daarop uw bedrijfslogo en een korte tekst. Deze borden worden opgehangen op onze sponsorwand in het park. Deze optie is mogelijk bij een sponsorbedrag vanaf € 150,-

Optie 2: Één A4 bord in onze huisstijl met daarop uw bedrijfslogo en een korte tekst. Deze borden worden opgehangen op de grote vluchten in het park. Deze optie is mogelijk bij een sponsorbedrag vanaf € 250,-

Heeft u zelf een ander idee voor ogen laat het ons dan weten. Voor grotere sponsoren zijn uitgebreide pakketen bespreekbaar. Bent u geintresseerd in een van de bovenstaande mogelijkheden laat het ons dan weten. Dit kan via info@zooveldhoven.nl

Het onderhoud van het park en de verzorging van de dieren vergt veel tijd en financiële middelen. Daar wij als park geen gebruik van subsidie kunnen maken zijn wij afhankelijk van bezoekers en sponsoring. Mede om deze reden werkt Zoo Veldhoven graag samen met het bedrijfsleven. Uiteraard is particuliere sponsoring ook meer dan welkom!

Het park biedt u de mogelijkheid om ons te sponsoren in ruil voor reclame uitingen. Deze uitingen kunnen uiteenlopen van een vermelding en link op deze website, tot borden van uw bedrijf in de volières in het park. Wij ontvangen elk jaar tienduizenden bezoekers, waardoor u naamsbekendheid vergaart terwijl u iets goeds voor de dieren doet. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u een eigen idee over hoe u het park wilt helpen en uw bedrijf wilt promoten laat het ons dan weten. We kijken graag met u wat haalbaar is.