Nederlands Engels Duits Frans

Groepen

Groepsbezoek

Wanneer u met een groep vanaf 20 personen Zoo Veldhoven wil komen bezoeken, neemt u dan vooraf even contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee om u allen een onvergetelijke dag te bezorgen. Van kortingen tot diner en van roofvogelshow tot teambuilding activiteit. Bijna alles is mogelijk.

Groepen van minimaal 20 betalende personen ontvangen 2,- korting per persoon.

Kinderfeestjes

Ben jij bijna jarig en wil jij het coolste kinderfeestje van de klas? Kom dan naar Zoo Veldhoven! Je kan met al je vriendjes en vriendinnetjes lekker spelen in de grote speeltuin, maar ook veel dieren zien en voeren. Natuurlijk zorgen wij ook voor snoepjes, frietjes en andere verwennerij.

Rondleidingen

Voor groepen die een extra leerzame dag willen beleven is het mogelijk om een rondleiding te boeken. Een ervaren gids zal u in ongeveer 60 minuten veel vertellen over de diverse dieren terwijl u de mooiste plekken van het park bezoekt. Kosten voor deze rondleiding bedragen 25,- per gids.

  • 1 gids voor maximaal 20 personen
  • Minstens 2 weken vooraf reserveren
  • Gidsen onder voorbehoud van beschikbaarheid

Scholen

Wilt u als school een leerzaam dagje uit met de klas of met de gehele school? Wij denken graag met u mee om uw leerlingen een onvergetelijke en bovenal leerzame dag te bezorgen. Voor scholen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven hanteren wij speciale prijzen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.